Silence Please Science Please

Martijn Sandberg has realised a site-specific artwork: an acoustic wall in the interior of the newly constructed Gorlaeus Beta Campus of the Faculty of Mathematics and Natural Sciences (FWN), University of Leiden.
The artwork consists of connected perforated aluminium panels, covering the surface of the wall in the hall, vacant space and first floor of the building. The perforated artwork is twenty metres long, seven metres high and lit from within.

A sequence of words appears in the pattern of circles when the artwork is viewed from different sightlines. The words may be read in succession from left to right - but also from right to left, from above to below, from below to above and in diagonal reading order: 'Silence Please Science Please'.





'Science Please', 2017
FWN, Beta Campus, Leiden


<< BackMore >>